2. Bütünleme Sınav Hakkı ( Afet Dolayısıyla )

26-27 Haziran 2022 tarihinde, Batı Karadeniz Bölgesinde bulunan Bartın, Düzce, Kastamonu, Sakarya, Sinop ve Zonguldak illerinde görülen aşırı yağışlar sonucunda meydana gelen sel, su baskını, toprak kayması, heyelan hareketleri birçok yerde günlük hayatı olumsuz etkilemiş ve ciddi hasarlara sebebiyet vermiştir. Bunun üzerine 01.07.2022 tarihinde Cumhurbaşkanınca yapılan açıklamayla Bartın, Düzce, Kastamonu, Sakarya, Sinop ve Zonguldak illeri afet bölgesi ilan edilmiştir.

Bu bağlamda, Kastamonu Üniversitesi Senato kararları kapsamında 29 Haziran - 04 Temmuz 2022 tarihleri arasında yapılan bütünleme sınavlarına söz konusu afet dolayısıyla katılamayan öğrencilerin mağduriyetlerinin giderilmesi için ikinci bir bütünleme sınavı yapılmasına karar verilmiştir. Mağduriyetini belgeleyen öğrencilerin dilekçe ve mağduriyetlerini belirten belgeleri ile 29.07.2022 tarihine kadar Yüksekokul Müdürlüğümüze başvurmaları gerekmektedir.