2021 - 2022 Bahar Dönemi Proje Dersi Sunumları

Ormancılık Bölümü Proje Uygulama Dersi kapsamında öğrencilerimiz tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen sunum etkinliği Yüksekokulumuz yemekhanesinde gerçekleşti. Etkinlik süresince Ormancılık Bölümü ikinci sınıf öğrencileri bir dönem boyunca emek harcayarak hazırlamış oldukları proje posterleri ve çalışma örneklerini sergilediler. Yüksekokulumuz B Blok'ta gerçekleştirilen proje poster sunum etkinliği kapsamında öğrencilerimiz Yüksekokulumuzda eğitim gören tüm öğrencilere çalışmalarını sunarak, yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

Etkinliğimize ve öğrencilerimizin proje çalışmalarına verdikleri katkılardan dolayı;

• Tarım ve Orman Bakanlığı X. Bölge Müdürlüğü Kastamonu DKMP Şube Müdürlüğüne
  • Araç Orman İşletme Müdürlüğüne
  • Araç Belediyesine

teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

WhatsApp Image 2022 05 27 at 10.52.33