2021-2022 Yılı Zorunlu Yaz Stajı Duyurusu

*  Staj yapacak öğrencilerimizin öncelikle Yüksekokulumuz Staj Yönergesini dikkatle okumaları gerekmektedir.

1-) 2021-2022 zorunlu yaz staji tari̇hleri̇ 18 Temmuz 2022 - 26 Ağustos 2022 olarak beli̇rlenmi̇şti̇r.

2-) Öğrenciler staj yapacakları işletmelere görüşerek staj başvurusu yapacaklardır.

3-) Öğrenci̇ler staj evraklarini - dökümanlar / staj - menüsü altindaki̇ li̇nkten ya da aşağıdan i̇ndi̇rebi̇li̇rler

4-) Öğrenciler zorunlu staj formları ve sözleşmelerini ilgili öğretim elemanına 6 Haziran 2022 tarihine kadar teslim edecekler.

5-) İlgili öğretim elemanları toplanan staj formları ve öğrenci listelerini Sekreterliğe teslim edecekler.

6-) Öğrenci̇ler i̇şe gi̇ri̇ş bi̇ldi̇rgesi̇ni̇ ve staj defterleri̇ni̇ dönem sonu staja başlamadan önce öğrenci̇ i̇şleri̇nden alacaklar.

7-) Staj yapacak öğrenci̇ler kurumlar ile yapılacak olan sözleşmeleri ve diğer bilgileri 2 nüsha olacak şeki̇lde hazirlayacaklar.

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

Stajların yaz tatillerinde yapılması esastır. Öğrenci staj için önceden belirlenen yerde ve belirlenen tarihler arasında staj yapacağını, bunlardan her hangi birinde bir değişiklik olması halinde veya hastalık, kaza vb. nedenlerle staj yapamayacaksa bu durumu staja başlama tarihinden en geç üç gün önce; yukarıda bahsedilen zorunluluk hallerinin staja başladıktan sonra ortaya çıkması durumunda ise üç gün içinde Yüksekokula bildirmekle yükümlüdür. Ayrıca öğrenci stajı tamamlandığında iş yeri tarafından verilen staj bitiş belgesinin 15 gün içinde meslek yüksekokuluna ulaştırmakla yükümlüdür.

Gerekli Belgeler:

Staj Yönergesi

Staj Yönergesi (Kastamonu Üniversitesi Genel)

Staj Sözleşmesi

İş Yeri Staj Kabul Formu