Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Araç Rafet Vergili Meslek Yüksekokulu Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi Verildi

Araç Rafet Vergili Meslek Yüksekokulunu kazanan 1. Sınıf öğrencilerimize ve Kovid-19 pandemisi sürecinde uzaktan eğitim almak durumunda kalan 2. Sınıf öğrencilerimize yönelik oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi. Pandemi nedeniyle bütün öğrencilere daha etkili bir şekilde oryantasyon eğitimi gerçekleştirilmesi adına Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi desteği ile online olarak gerçekleştirilen oryantasyon eğitimine öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımız katılım gerçekleştirdiler.

Eğitim kapsamında Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Hilal Öztay ve Öğr. Gör. Ali Serhan Çağan tarafından öğrencilerimize Üniversitemiz ve Meslek Yüksekokulumuz hakkında bilgiler ve eğitim-öğretim faaliyetleri ile ilgili konularda bilgilendirme gerçekleştirildi.

Oryantasyon Eitimi