Dilekçe İşlemleri (Önemli!)

Üniversitemiz Kalite Politikaları kapsamında Meslek Yüksekokulumuz içerisinde yapılacak her işlemde Üniversitemizin Kalite Birimi tarafından hazırlanan taslak form ve dilekçeler kullanılacaktır. Bu belgeler dışında elle hazırlanan form ve dilekçeler artık kabul edilmeyecektir. Formlara ulaşmak için aşağıda yer alan bilgilendirme talimatını kullanabilirsiniz.

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ
ARAÇ RAFET VERGİLİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

• Meslek Yüksekokulumuz da gerekli “Tüm Dilekçe Örnekleri” şablonda görünmektedir.
  • 2) Yüksekokulumuz, Bölümler, İç Kontrol vs. olan sıralama sırasında “Dokümanlara” geliyorsunuz.
  • 3) Dokümanlardan “Formların üzerine gelerek öğrenciye” tıklıyorsunuz.
  • 4) Açılan sayfa da Meslek Yüksekokulumuzla alakalı öğrencilerimizin aradığı tüm dilekçe örnekleri mevcuttur.
  •

NOT: Bütün dilekçeler, sadece imza hariç olmak kaydıyla bilgisayar üzerinden doldurulması zorunludur.

• Elle doldurulup getirilen dilekçeler kabul edilmemektedir.

Dilekçeler

{pdf=images/2022/İlanlar/İlişki_Kesme/Dilekçeler_hk._Duyuru.pdf|100%|300|native}