Meslek Yüksekokulumuz 11.11.2021 “Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes” sloganı ile gerçekleştirilen Milli Ağaçlandırma Günü etkinliklerine katıldı

Her yıl 11 Kasım günü gerçekleştirilen “Milli Ağaçlandırma Günü” faaliyetleri kapsamında “Hep Beraber Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes Olalım” sloganıyla ilçemiz Samatlar Orman İşletme Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ağaç dikim etkinliklerine Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri katılım gösterdi. Etkinlik kapsamında Meslek Yüksekokul öğrencilerimiz diktikleri fidanlarla yangından zarar görmüş alanların tekrar ağaçlandırılmasında yer aldılar. Etkinlik içerisinde Yüksekokulumuz Ormancılık Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Durmuş Ali ÇELİK öğrencilerimize fidan dikimi ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.