Meslek Yüksekokulumuz Tarafından Kastamonu Entegre MDF ve Sunta Fabrikalarına Teknik Gezi Düzenlendi

Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı öğretim elemanlarından Öğr.Gör. Emre BİRİNCİ koordinatörlüğünde “Orman Ürünlerinden Faydalanma” dersi kapsamında 05.10.2019 tarihinde Kastamonu Entegre MDF ve Sunta fabrikalarına teknik gezi düzenlenmiştir. Teknik gezi kapsamında Kastamonu Entegre MDF tesislerinde öğrencilerimize verilen iş güvenliği seminerinin ardından MDF üretim hattı, parke üretim hattı ve emprenye tesisi incelenmiştir. Sunta tesislerinde ise sunta üretim hattı detaylı olarak incelenmiştir.

Öğr.Gör. Emre BİRİNCİ ve Öğr.Gör.Dr. Ramazan ERDEM nezaretinde gerçekleştirilen teknik gezinin organize edilmesine yardımcı olan Kastamonu Entegre Sunta Tesisleri işletme şefi Orm.End.Yük.Müh. Fatih ŞAHİN’e ve tüm Kastamonu Entegre ailesine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.