Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Ormancılık ve Orman Ürünleri ile Avcılık ve Yaban Hayatı programlarında arazi çalışması yapıldı.

Yüksekokulumuz Ormancılık ve Orman Ürünleri ile Avcılık ve Yaban Hayatı programlarında, Öğr. Gör. Dr. Ramazan ERDEM’in vermiş olduğu Ormancılık Bilgisi dersi kapsamında;  damgalama faaliyetleri, damgalamada kullanılan araç gereçler ve genel ormancılık işleri, tutanaklar ve de mevzuat hakkında uygulamalı ve teorik olarak arazi çalışması yapılmıştır.

Bu uygulama Araç Orman İşletme Müdürlüğü ile ortaklaşa yapılmış olup, Dereyayla Orman İşletme Şefi Ramazan UMUR’a ve Yüksekokulumuz mezunlarından Karkalmaz Şefliğinde görev yapan Orman Muhafaza Memuru Sefacan YILMAZ’a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.