Ulusal Staj Programı Hakkında Görüşmeler Gerçekleştirildi

Meslek Yüksekokulumuz Birim Kariyer Koordinatörümüz Öğr. Gör. Dr. Hilal ÖZTAY, öğrencilerimizin Ulusal Staj Programı hakkında yaşadıkları sorunlar hakkında Batı Karadeniz Kariyer Fuarı (BATIKAF) kapsamında kurulan T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi' nin kurmuş olduğu stantta bulunan yetkililer ile görüşmelerde bulundu. Ulusal Staj Programı hakkında yetkililerden ile yapılan görüşmelerde Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin karşılaştığı sorunların yanında Ulusal Staj Programının ilerleyen süreçte nasıl devam edeceği ve öğrencilerimiz açısından ne konularda destek sağlayacağı hususlarında görüşüldü, Meslek Yüksekokulumuz özelinde karşılaşılan sorunlar hakkında da yetkililere bilgi verilerek iletişim kanallarından destek sağlanması noktasında görüşmeler sağlandı.

IMG 20220325 120735

IMG 20220325 120721