Yerel Ölçekte Sürdürebilir Avcılık Eğitimi

Ekran görüntüsü 2023 01 24 143626

Meslek Yüksekokulumuzun destekleri ile Araç Yerel Eylem Grubu Derneği bünyesinde "Yerel Ölçekte Sürdürülebilir Avcılık Eğitimi" gerçekleştirildi.

Araç Orman İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen eğitimde DKMP Kastamonu Şube Müdürlüğü personellerinden Tarkan DEMİRCİ ve Nazmi KAPLAN, Araç Rafet Vergili MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Alper ERTÜRK, Doç. Dr. Anıl SOYUMERT ERTÜRK ve Öğr. Gör. Ali Serhan Çağan katılım gösterdi. Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Alper ERTÜRK, Doğa Koruma ve Milli Parklar Kastamonu İl Şube Müdürü Yalçın UYANIK ve Kastamonu Avcılar ve Atıcılar Derneği Eski Başkanı  Adil ÜNALDI'nın katılımları ile programın 2. gününde panel düzenlendi. Program dahilinde Ormancılık Bölümü Ormancılık ve Ormancılık Ürünleri ile Avcılık ve Yaban Hayatı programı öğrencilerimiz ve vatandaşlarımızın katılımı ile yapılan 2 günlük eğitimlerde sürdürülebilir avcılık eğitimi verildi.