1. Küresel salgın nedeni ile ikametgahlarına dönen öğrencilerin bulundukları yerde internet erişimi, bilgisayar temini vb. olanaklara sahip olmadığı için uzaktan eğitime devam edemeyen öğrencilere kayıt dondurma hakkı tanınmış olup son başvuru tarihi 17.04.2020'dir. Öğrenciler kayıt dondurma taleplerini OBS sistemlerinden başvuru işlemlerinde bulunan "kayıt dondurma başvurusu yap" ile gerçekleştireceklerdir.

2. 2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi  Vize Sınavları 25.04.2020 ile 03.05.2020 tarihleri arasında uzaktan online gerçekleştirilecektir. Dönem sonu sınavları ise pandeminin seyrine göre ileri bir tarihte belirlenecek ve öğrencilere duyurulacaktır. Bölümlerin sınav programları ile ilgili duyuru önümüzdeki günlerde ilan edilecektir.