Kök’ten Gelen Yetenek, Köklü Bir Tecrübeyle Buluşuyor!

Savunma Sanayinin Kökleri Üniversitelerimizde Yeşeriyor!

Ülkemiz Gençleri, KÖK İle Hayata Atılıyor!

Gençler KÖK İle Geleceğe Emin Adımlarla Yürüyor!

Ülkemizin Bilim Adamları, Mühendisleri, Liderleri KÖK’de Yetişiyor!

T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’nın, 2019 yılında hayata geçirdiği Vizyoner Genç Programı, yepyeni bir proje ile karşınızda: KÖK

Kişisel gelişim, Öğrenciyken öğrenme ve Kariyer alanlarını bünyesinde toplayan KÖK Projesi ile amaç; üniversite öğrencilerini, okulun ilk yıllarından itibaren gelecekte çalışacağı iş ortamına hazırlamak; bir yandan savunma sanayine yetişmiş insan kaynağı sağlarken, bir diğer yandan da öğrencilerin mezun olduktan sonra yaşayacağı kararsızlık ya da yanlış iş seçiminden kaynaklı zaman kaybını ortadan kaldırmaktır.

KÖK, T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı himayesi altında; Savunma Sanayii Akademi ile TR Eğitim ve Teknoloji A.Ş. koordinasyonunda; ASELSAN, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), ROKETSAN, HAVELSAN ve Savunma Teknolojileri ve Mühendislik A.Ş. (STM)'nin katkılarıyla yürütülen bir sosyal sorumluluk projesidir.
Programa başvurular 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü başlamış olup, 26 Eylül 2021 Pazar gününe kadar devam edecektir.
Başvurusunu vizyonergenc.gov.tr adresi üzerinden yapılacaktır.
Detaylı bilgi için This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine mail yoluyla ulaşılabilirler.838ffbd0-4e0e-484c-b575-0fa7e9b208fc.png