19 Mayıs Üniversitesi Ornitoloji Araştırma Merkezi tarafından Samsun İli Bafra İlçesinde bulunan Kızılırmak Deltası Yaban Hayatı Geliştirme Sahasında yürütülen kuş göç araştırmalarının 2022 yılı sonbahar çalışması 12 Ağustos - 30 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Yürütülecek halkalama çalışmasına diğer üniversitelerden de öğrenci katılımının sağlanması amaçlanmaktadır. Bu amaçla katılım göstermek isteyenler aşağıda yer alan bilgilendirme metninden gerekli olan bilgilere ulaşarak katılım başvurusunda bulunabilirler.