“Staj Seferberliği”ne dair teklif ve onay süreçlerinin tamamı “Kariyer Kapısı” sistemi üzerinden yürütülmektedir. İşveren tarafından staja kabul aldığına dair bilgilendirme e-postası ve kısa mesajı sistem tarafından öğrencilere otomatik olarak gönderilmektedir. Öğrenci, hangi kurumdan staja kabul aldığını, staj tarihlerini, staj yerini ve kurumdaki staj sorumlusunun iletişim bilgilerini “Kariyer Kapısı” sistemi üzerinden görüntüleyebilmektedir.

Meslek Yüksekokulumuz tarafından yapılacak sigorta giriş işlemlerinin başlatılması için staja kabul alan öğrencilerin ilgili işverenden “Staja Kabul Belgesi” alması ve bu belgeleri sigorta işlemlerinden sorumlu birime en geç staj başlangıç tarihinden 1 hafta önce teslim etmesi gerekmektedir.

Aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla detaylı bilgiye ulaşılabilir.