2021-2022 eğitim öğretim yılı bahar dönemi itibariyle azami öğrenim süresini doldurup sınav hakkını kullanmak isteyen öğrencilerimiz,

05 Eylül 2022 Pazartesi - 09 Eylül 2022 Cuma tarihleri arasında yapılacak olan ek sınavlara katılmak için, 22 Ağustos 2022 Pazartesi - 02 Eylül 2022 Cuma tarihleri arasında öğrenci işlerine BAŞVURU FORMUNU doldurmak suretiyle başvurmaları ya da Öğrenci Bilgi Sistemlerinde yer alan Başvuru kısmından 1.Ek Sınav başvurularını yapabilirler.

BAŞVURU FORMUNU İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ LİSANS VE ÖNLİSANS PROGRAMLARI EK SINAV UYGULAMA ESASLARI’NA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ