ŞAMPİYON ARAÇ RAFET VERGİLİ MESLEK YÜKSEKOKULU

Kastamonu Üniversitesinin geleneksel olarak düzenlediği bahar şenlikleri spor organizasyonlarında Araç Rafet Vergili Meslek Yüksekokulu farklı branşlarda ilçemizi temsil etmiştir. Tüm branşlarda kıyasıya mücadele eden öğrencilerimiz çeşitli derecelerde ödül almaya hak kazanmıştır.

Bay voleybol takımı Eğitim Fakültesi ile oynadığı finalde kaybederek 2’inci olarak; Bayan voleybol takımı ise Fazıl Boyner Sağlık Bilimleri Fakültesi ile çıktığı 3’üncülük maçını kazanarak turnuvayı başarıyla tamamlamıştır.

Turnuvaya damgasını vuran futbol takımımız ise ilk maçtan bu yana göstermiş olduğu azim ile final aşamasına kadar gelerek Kastamonu Meslek Yüksekokulu ile eşleşti. Yaklaşık 4000 öğrenci arasından takım oluşturan Kastamonu Meslek Yüksekokulunu 2-1’lik skor ile yenerek şampiyonluğu göğüsleyen futbol takımımızın gollerini Mehmet DOYURAN ve Koray ÜNLÜTÜRK kaydetmiştir.

Turnuvalarda bizleri başarı ile temsil eden tüm öğrencilerimize, bizlerden desteklerini esirgemeyen Araç halkına ve Sponsorumuz Evim Pansiyona teşekkürlerimi sunarım.

Öğr.Gör. Emre BİRİNCİ