2010-2011 Eğitim Öğretim yılında açılan okulumuz 6000m² kapalı ve 39000 m² lik açık alana sahiptir. Son teknolojilerle donatılmış laboratuarları ve zengin içerikli sosyal çevresi ile öğrencilerimizin her türlü gereksinimine yanıt veren bir ortam oluşturulmuştur. Ormancılık, Bilgisayar Teknolojileri, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümleriyle eğitime devam eden okulumuz öğrencilerine verdiği kaliteli eğitimin yanında açılan ve açılması planlanan programlarıyla yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası düzeydeki ihtiyaçları karşılayarak gelişmiş Meslek Yüksekokullarından birisi olmayı kendisine ilke edinmektedir.

Yüksekokulumuzun hedefi; iş gücü piyasasının ihtiyaçları doğrultusunda eğitim ve öğretimin kalitesini artırarak Kastamonu Üniversitesinin ve Türkiye’nin örnek meslek yüksekokulu konumuna ulaşmaktır.

Kastamonu Üniversitesi Araç Rafet Vergili Meslek Yüksekokulu;

BÖLÜMLER PROGRAMLAR
Bilgisayar Teknolojileri Bilgisayar Programcılığı
Ormancılık Ormancılık ve Orman Ürünleri
Avcılık ve Yaban Hayatı
Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik
Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama

programları ile 2021-2022 Eğitim Öğretim yılına 3 bölüm, 5 program ve 492 öğrencisiyle eğitim dönemine başlamıştır.

Kuruluş Şeması

dari Kuruluş Şeması