Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

MEDEK 2026–2027 AKREDİTASYON SÜRECİ BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI ANKARA'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

10.02.2026

 

Mesleki Eğitim Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MEDEK) tarafından düzenlenen 2026–2027 Akreditasyon Süreci Bilgilendirme Toplantıları, Ankara ilinde başarıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda; MEDEK akreditasyon süreci, program ölçütleri, MEDEK Portal kullanımı ve Öz Değerlendirme Raporu (ÖDR) hazırlık sürecine ilişkin kapsamlı bilgilendirmeler yapıldı.

Etkinlik, MEDEK Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık'ın açılış konuşmasıyla başladı. Ardından Doç. Dr. İsa Vural tarafından MEDEK program ölçütleri katılımcılarla paylaşıldı. Programın devamında Dr. Öğr. Üyesi Furkan Korkmaz tarafından MEDEK Portal ve ÖDR sürecine ilişkin detaylı bir sunum gerçekleştirildi. Toplantı, katılımcıların sorularının yanıtlandığı soru-cevap bölümü ile sona erdi.

Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Şerife KIBRIS, MEDEK tarafından düzenlenen 2026–2027 Akreditasyon Süreci Bilgilendirme Toplantıları'na katılarak program ölçütleri, MEDEK Portal ve ÖDR süreçleri hakkında güncel bilgiler aldı.

Bilgilendirme toplantısı, akreditasyon sürecine ilişkin farkındalığın artırılmasına önemli katkı sağlarken, katılımcılar tarafından da ilgiyle takip edildi. Kurumumuzda kalite güvence sistemleri ve akreditasyon çalışmaları kararlılıkla sürdürülecektir.